Languages

rezervni delovi
УНИПАРТС ДС

Компанијата УНИПАРТС ДС располага со:

Богат избор на резервни делови за градежни машини, багери, булдожери. Тоа што го нема во нашата продавница, ние ќе го набавиме

Хидраулични пумпи, гасеници, ножеви, заби... Комплетна палета резервни делови за репарација на градежни машини

Сервис и резервни делови

Компанијата УниПАРТС ДС дооел во Индустриската зона Визбегово располага со богато снабдена продавница на делови за градежни машини. Првенсвено сме специјализирани за делови наменети за средни и големи градежни машини.

Нашата палета на производи ги опфаќа светски познатите компании и брендови во овој сектор, како што се: Komatsu, Caterpillar, Hitachi, Liebher, Volvo и многу други.

КОНТАКТИ

Продавница

02-2600-232

Сервис

075-442-039

Адреса

Ул. Качанички пат бб, Индустриска Зона Визбегово, 1000 Скопје,Македонија

е-маил: info@uniparts.mk

 
Продажен салон

Изложбениот салон работи секој ден од 8 до 16 часот. Во салонот можете да добиете информации за деловите што ви се потребни, како и за можноста тие да бидат набавени доколку во моментот ги немамe. Исто така, во нашиот сервис, кој се наоѓа во близина на салонот, можете да добиете информација и за условите под кои тие резервни делови можат да се вградат во вашите машини.

УниПАРТС ДС има сопствен сервис, располага со стручен кадар и технички погон кој дава услуга во тековното сервисирање и одржување на градежни машини. Тимот на професионалци Ви стои на располагање при решавањето на тековните проблеми кои произлегуваат од вашето секојдневно работење. Сервисот се наоѓа веднаш до продавницата за резервни делови.

Ви Нудиме
  • Репарација на редуктори и квачила за управување
  • Репарација на пумпи
  • Сервис на мотор
  • Репарација на автоматски менувачи
  • Сервисен преглед
Брендови
  • Caterpillar
  • Komatsu
  • Rexroth
  • Linde
  • Vickers